Jäämelonta Saimaalla

Kevään melontakautemme alkaa heti, kun Saimaan jääkansi alkaa väistyä. Tällä melontaretkellä seuraamme kosketusetäisyydeltä jäiden lähtöä ja keväistä heräävää luontoa.

Retki alkaa jäämelontaan sopivien varusteiden pukemisella, melontakaluston valmistelulla ja melonta- ja turvaohjeistuksella. Tämän jälkeen jäämelontaretki voi alkaa. Vaikka melomme jääkylmässä vedessä, oikeilla varusteilla ja ammattioppaan johdolla melonta on mukavaa ja lämmintä puuhaa, vaikka pikkupakkanenkin vähän nipistelisi poskipäitä. Turvallisuussyistä talvimelontaretki tehdään kaksikkokajakeilla. 

Sinulle, joka et ole aiemmin melonut, tämä retki tarjoaa raikkaan ensikosketuksen melontaan. Ja sinulle, jolla on jo aiempaa melontakokemusta plakkarissa, tarjoamme uuden ulottuvuuden melonnan ihmeelliseen maailmaan. 

Retkelle osallistuminen edellyttää normaalia peruskuntoa ja uimataitoa.

Saatavuus: la 15.4,  la 22.4  ja sunnuntaina 23.4 Huom! Järjestäjällä on oikeus perua retket, mikäli ilmoittautujia on vähemmän kuin neljä henkilöä.

Muina aikoina retki saatavissa tilauksesta maalis – huhtikuussa 2 – 10 hlö ryhmille. Isommat ryhmät voimme jakaa pienempiin ryhmiin ja suunnitella vaihtoehtoista ohjelmaa odottelun ajaksi.

Lähtöaika: klo 10

Kesto: 2,5 h

Lähtöpaikka: Puumalan kirkonkylä Veeranranta Niementie 1 tai sovitusti jokin muu paikka

Hinta: 98€/hlö (minimihinta 4 hlön mukaan 392€). Hinta sisältää:

  • talvimelontaoppaan palvelut
  • melontavälineet
  • kuivapuvun ja rukkaset
  • kuuman mehun
  • kaluston kuljetukset
  • vastuuvakuutuksen ja alvin 10%

Ota mukaan retkelle: lämmin aluskerrasto, päällyshousut + paita, villasukat, lämmin päähine, aurinkolasit, lapaset, reilun kokoiset jalkineet esim. saappaat, crocsit tai avaintouintitossut.

Varaukset ja tiedustelut: info@saimaacanoeing.fi / + 358 50 5487653