Meloja 1 -peruskurssi

Hanki melonnan yksityiseltä peruskurssilta turvallinen alku melontaharrastukseen Saimaan puhtaissa vesissä!

Saimaa Canoeing Melonnan peruskurssi on alkeiskurssi, jonka jälkeen meloja pystyy melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin. Tällä kurssilla pääset melomaan Saimaan puhtaisiin vesiin, opit melonnan perustekniikat ja saat tietoa melontaturvallisuudesta ja välineistä viihtyisässä ympäristössä rennolla otteella.

Järjestämme kursseja tilauksesta yhdelle, kahdelle tai isommalle kaveriporukalle juuri teidän aikataulutoiveiden mukaan.

Saimaa Canoeing melontakurssit noudattaa Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuosituksia ja kurssin läpäisseet saavat Meloja 1 taitotodistuksen.

Opetuksen kesto on 2 + 8 tuntia, josta kaksi tuntia omatoimista verkko-oppimista etänä ja 8 tuntia lähiopetusta. Kurssi voidaan jakaa myös kahdelle päivälle sopimuksen mukaan.  Pidämme kursseja vain pienissä ryhmissä, jolloin melonnan harjoittelu on turvallista, kiireetöntä, hauskaa ja yksilöllistä! Otamme jokaisen kurssilaisen erilaiset oppimistavat ja yksilölliset toiveet huomioon.

Ryhmäkoko: 1 – 8 hlö.

Paikka: Saimaa Canoeing, Ylössaarentie 84, 52200 PUUMALA

Kurssien ajankohdat:

Sopimuksen mukaan. Kurssin kokonaiskesto on 10 tuntia.

Kurssin vaativuus: Kurssi on alkeiskurssi, joten aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Osallistujan tulee olla vähintään 16 vuotta. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa. Osallistujilta edellytetään uimataitoa.

Kurssin tavoitteena on oppia:

  • Kajakkiin meno ja poistuminen kajakista
  • Melonta eteenpäin ja taaksepäin oikealla tekniikalla sekä kajakin pysäyttäminen
  • Kajakin kääntäminen mela- ja etuperäsimellä, kaarivedolla ja kallistamalla
  • Kaatuminen ja poistuminen kaatuneesta kajakista sekä nouseminen takaisin kajakkiin
  • Pelastajana toimiminen kaatumistilanteessa
  • Liikkuminen sivusuunnassa

Hinta: 1 – 2 hlö 580€, lisähenkilöt 120€/hlö. Eli vaikkapa kuuden hengen ryhmälle, hinta 176€/hlö.

Hintaan sisältyy: Suomen soutu- ja melontaliiton ennakkoteoriakurssi netissä, yksilöllinen käytännön opetus erilaiset oppimistyylit huomioiden, kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivit, tulokahvit sekä rentouttava puulämmitteinen sauna kurssipäivän päätteeksi. Mahdollisuus kokeilla myös erilaista melontakalustoa. Nettiopiskelujen ja käytännön opinnot suorittaneet saavat sähköisen Meloja 1 kortin.

Omat varusteet: mukavat liikuntaa sopivat ja säämukaiset vaatteet, vaihtovaatteet muovipussiin pakattuna, pyyhe ja uimapuku, oma juomapullo, päähine, aurinkolasit, pehmeäpohjaiset jalkineet, aurinkorasva, omat eväät (mahdollisuus myös käydä ruokailemassa naapurissa sijaitsevassa kyläravintola Niinipuussa ravintolan aukioloaikoina.)

Voit varata kurssipaikan verkkokaupastamme, mutta ota meihin ensin yhteyttä, niin varmistetaan sopiva kurssin ajankohta ja aikataulu puolin ja toisin.

TERVETULOA MELONNAN IHMEELLISEEN MAAILMAAN!

Kouluttajat: Sanna Korhonen, Martti Malinen, Juho Paaso

Lisätietoja: info@saimaacanoeing.fi tai puh.nro 050 5487653

Vaativuustaso

1 tasoNäytä vaativuustasojen kuvaukset

Asiakaspalautteet

”Olihan tämä nyt sivistynyt tapa oppia melomaan. Puhtaissa vesissä, oman puolison kanssa kahdestaan.”

– Kristiina & Mika –