Talvimelontakurssit Saimaalla

Melonta ei suinkaan ole vain kesälaji. Meloa voi talvellakin eli käytännössä aina, kun jostain löytyy sulaa vettä melottavaksi. Talvimelonta tuo melontaharrastukseen uuden ulottuvuuden. Tule mukaan kokeilemaan ja harjoittelemaan talvimelontaa Puumalaan. Talvimelontakurssilla sukelletaan suoraan talvimelonnan ihanuuksiin ja haasteisiin turvallisuus edellä.

Kurssille voit osallistua, mikäli sinulla on jo jonkin verran melontakokemusta ja pystyt suoriutumaan melonnan alkeista itsenäisesti (tehokas eteenpäinmelonta, pystyt melomaan ainakin viiden kilometrin retkiä ja ohjaamaan kajakkia)

Kurssin ohjaajina toimivat melontaohjaajat ja talvimelojat Juho Paaso ja Sanna Korhonen. 

Kurssiajankohdat: 28. – 30.3.2025

Huom! Ilmoittautumiset 1.3.2025 mennessä.

Kurssit alkavat perjantaina klo 18 Talvimelonnan turvallisuusluennolla. Lauantaina ja sunnuntaina harjoittelemme talvimelontataitoja käytännössä. Kurssin päätteeksi innokkaimmat voivat osallistua talvimelonnan hyisiin harjoituksiin. Kurssit päättyvät sunnuntaina n. klo 15

Kurssin aikana opit perustiedot- ja taidot talvimelonnassa tarvittavista taidoista, olosuhteista turvallisuudesta ja oikeanlaisesta varustautumisesta sekä teoriassa että käytännössä.

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman kurssiaikataulun sekä varustelistan.

KURSSIN HINTA: 350€ (sis. alv)

HINTAA SISÄLTYY:

  • Ohjelman mukainen koulutus
  • Talvimelontaan soveltuvat melontakalusto (kajakki, mela, liivit, kuivapuku ja melontatossut, kuivapussit)
  • Kaluston kuljetukset
  • Järjestäjän vastuuvakuutus

Omilla melontavarusteilla 280 € (huom! kuivapuku on pakollinen varuste.) Voit vuokrata tarvittaessa pelkän kuivapuvun ja melontatossut kurssin ajaksi 60€.

MAJOITUS

Mikäli tarvitset majoituksen kurssin ajaksi, yhteismajoitus järjestetään viihtyisissä mökeissä Saimaan rannalla kahden hengen huoneissa. Majoituksen hinta kurssin ajalle on 95€/hlö/2 vrk. (sis. liinavaatteet, saunan, yhteiset oleskelutila ja hyvin varustellun keittiön käytön)

Kurssille otetaan enintään 10 hlö, joten ilmoittaudu nopeasti! Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kuusi henkilöä. 

Huomioi ettemme pysty vakuuttamaan osallistujia tai osallistujien tavaroita, joten varmistathan että tapaturma- sekä välinevakuutuksesi ovat kunnossa kurssin aikana. Järjestäjällä on voimassa oleva vastuuvakuutus.